PRODUCTEN

Stacks Image 0


Chi Essential Cosmetics
met alleen 100% natuurlijke oliën
Eenvoud en de beste grondstoffen uit de natuur, zijn de uitgangspunten geweest bij het ontwikkelen van deze unieke en weldadige huidverzorgingslijn. Een compacte lijn van oerproducten waarvan biologische jojoba olie de basis is. Deze olie heeft de eigenschap zich aan te passen aan elk huidtype en wordt zeer goed door de huid opgenomen. De producten werken regulerend op de huid, vullen tekorten aan of stimuleren daar waar nodig.
Op deze basislijn zijn inmiddels 4 variaties in geur; Lavendel, Happiness (oranjebloesem/vanille), Roos, Wood.
Uw huid voelt jong en elastisch aan. Zacht als de natuur zelf.

Stacks Image 110

Societe Provençale d'aromatherapie, SPA
100% pure cremes en olien

SPA is een intensieve verzorging voor de huid door zeer krachtige en actieve werkstoffen. De producten bestaan uit een combinatie van zuivere planten oliën, bijenwas, groenten- en fruitextracten en hoog gedoseerde etherische oliën. Dit Franse merk SPA onderscheidt zich hierin dan ook sterk van alle andere aromatherapie in concentraties en zuiverheid. Bij klasieke aromatherapie wordt gewerkt met basisoliën en enkele druppels etherische oliën, hetgeen neerkomt op 1,5% tot 3% actief werkzame stoffen.
SPA gaat door mengelingen van meerdere etherische oliën tot wel 100% werkzame stoffen! Deze etherische oliën dringen diep in de huidlagen waardoor er een structurele verbetering van de huidconditie ontstaat en huidfuncties worden ondersteund. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid ècht verbeteren.
natuurlijke huidverbetering op maat, vanuit de kracht van de natuur,

Stacks Image 119

Les Gavots de Provence
100% pure cremes en oliën bieden u verzorging en geursensatie
De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.
Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. 
De meeste cremes bevatten een zonbescherming, maar er is ook een uitgebalanceerde lijn zonbeschermings producten
Een verfrissende ochtend wandeling door de velden in de Provence.

Stacks Image 122

Devaz, Caring Skin
handgemaakte, puur natuurlijke en biologische producten
Een heerlijk geurende, compacte huidverzorgingslijn op basis van plantaardige- en etherische oliën. Daarnaast bevatten de producten, zelfgemaakte kruidenextracten en bloemenwater en sommige bijenwas en honing, afkomstig uit eigen tuin of uit de wilde, ongerepte natuur van Zweden. De maakster Susanne Bilski, opgegroeid midden in die Zweedse natuur, kan putten uit jarenlange ervaring op het gebeid van de aromatherapie. Ze is voor haar producten altijd op zoek naar oprechte en zuivere kwaliteit voor schoonheid uit de natuur. Eerlijk als de natuur zelf

Geen van de bovengenoemde producten worden chemische toevoegingen gebruikt, ze zijn 100% natuurlijk en vrijwel 100% biologisch!
Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen zult u hier niet tegenkomen. 
Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel onmogelijk.