NATURAL FACE LIFTING & SCULP

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift, zonder operationele ingrepen.
Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Oogcontouren worden gladder en vochtophopingen verminderen of verdwijnen. Het gelaat oogt strakker en elastischer door betere doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de cellen van de huid en gelaatsspieren.
De huid is na de massage zeer goed doorbloed en daardoor zeer goed in staat om de prachtige werkstoffen van de 100% natuurlijke producten waarmee wordt gewerkt op te nemen. Resultaat verbeterd en blijft langer aan.
Deze behandelingen geven bijna onmiddellijk resultaat wat meerdere dagen blijft. Ideaal voor een speciale gelegenheid. Voor langduriger effect is het goed om het bij te houden met
SCULP

Stacks Image 46
Natural Face Lifting massage TONE BOOSTER Een korte en krachtige behandeling die zich richt op het spierweefsel van het gelaat. Hierdoor krijgen we een liftend & openend effect in het gelaat en van de contouren van de mond en ogen. De wangen worden steviger en de neus-lippenplooi vervaagt.
Stacks Image 49
Natural Face Lifting massage COLLAGEEN BOOSTER. Een geconcentreerde massage die specifiek werkt op het bindweefsel in de huid om zo de natuurlijke aanmaak van collageen een boost te geven. Hierdoor vervagen rimpels, krijgt de huid een frisse uitstraling door verhoging van de bloedcirculatie en verhoogt het haar soepelheid en elasticiteit.

De Work Out voor de gelaatsspieren !!
IN DE SPIEGEL KIJKEN ZAL DAARNA NOOIT MEER HETZELFDE ZIJN.!!!